BLASTBIKES VERHUUR

Blastbikes verhuur

BLASTbike tour

Met de BLASTbike terug in de tijd, met de techniek van het heden. Een rit op een BLASTbike is een ritje in stijl. Met de looks van een Harley Davison uit de jaren 20, zul je genieten van het prachtige maaslandschap en de verschillende terrasjes, maar ook vooral de show stelen bij iedereen die je tegenkomt.

‘Vintage E-bike!’ De krachtige elektrische motor ter ondersteuning zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt cruisen op deze vintage ebike.

Hoe gaat de Blast Bike Tour? In Maasbree staan de BLASTbikes voor jullie klaar. Eerst mogen jullie natuurlijk even proberen hoe het is op om op deze stoere E-bike rond te rijden. Als iedereen het gevoel te pakken heeft gekregen krijg je de route mee die jullie met de BLASTbike af mogen leggen. We hebben een mooie route voor jullie ontwikkeld. De Route gaat langs Katelen, door de natuur, langs de maas en jullie kunnen genieten van een fijn terrasje. Ben je bekend in de omgeving en mocht je liever ‘free wheelen’ dan kan dat natuurlijk ook!

Voor wie is de BLASTbike tour geschikt? De minimum leeftijd om rond te cruisen op de BLASTbike is 16 jaar oud. Deze tour moet je gedaan hebben. Niet alleen zie je ontzettend veel van de mooie Limburgse omgeving, dat is eigenlijk al bijzaak als je op de BLASTbike zit. Het is een hele ervaring! Hij ziet er stoer uit, alsof je op een motor zit. Een hele ervaring voor een bedrijfsuitje, vriendendag of familiedag!

Welke modellen zijn te huur? Wij hebben 3 verschillende modellen in de verhuur. De Greaser is met zijn fantastische look onze topper! Verbluffend design waar je absoluut mee gezien wilt worden! De Vacay doet je echt denken aan een beach cruiser waarmee je heerlijk relaxed rond cruised terwijl je alleen maar om je heen aan het kijken bent. En last but not least onze ‘’The Outsider” rechtstreeks van de stoffige vlaktes van Outback Australië, bent u gegarandeerd van ontzettend veel plezier!

De BLASTbikes Tour is te boeken  via de Vermaekerij of stuur een mail naar info@devermaekerij.nl

BlastBikes Netherlands

Baron van Erplaan 3
5991 BM
Baarlo

Openingstijden

Openingstijden BlastBikes Netherlands


Alleen op afspraak

Route

Vindt de kortste weg naar BlastBikes Netherlands