BLASTBIKES VERHUUR

Blastbikes verhuur

BLASTbike tour

Met de BLASTbike terug in de tijd, met de techniek van het heden. Een rit op een BLASTbike is een ritje in stijl. Met de looks van een Harley Davison uit de jaren 20, zul je genieten van het prachtige maaslandschap en de verschillende terrasjes, maar ook vooral de show stelen bij iedereen die je tegenkomt.

‘Vintage E-bike!’
De krachtige elektrische motor ter ondersteuning zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt cruisen op deze vintage ebike.

Hoe gaat de Blast Bike Tour?
In Baarlo staan de BLASTbikes voor jullie klaar. Eerst mogen jullie natuurlijk even proberen hoe het is op om op deze stoere E-bike rond te rijden. Als iedereen het gevoel te pakken heeft gekregen krijg je de route mee die jullie met de BLASTbike af mogen leggen. We hebben een mooie route voor jullie ontwikkeld. Deze route kan gedownload worden op jullie eigen telefoon. De Venlo route gaat langs de Maas richting de stad, waar jullie kunnen genieten van een fijn terrasje. Ben je bekend in de omgeving en mocht je liever ‘free wielen’ dan kan dat natuurlijk ook!

Voor wie is de BLASTbike tour geschikt?
De minimum leeftijd om rond te cruisen op de BLASTbike is 16 jaar oud. Maar echt deze tour moet je gedaan hebben. Niet alleen zie je ontzettend veel van de mooie Limburgse omgeving, dat is eigenlijk al bijzaak als je op de BLASTbike zit. Het is een hele ervaring! Hij ziet er stoer uit, alsof je op een motor zit. Een hele ervaring voor een bedrijfsuitje, vriendendag of familiedag!

Welke modellen zijn te huur?
Wij hebben 3 verschillende modellen in de verhuur. De Greaser is met zijn fantastische look onze topper! Verbluffend design waar je absoluut mee gezien wilt worden! De Vacay doet je echt denken aan een beach cruiser waarmee je heerlijk relaxed rond cruised terwijl je alleen maar om je heen aan het kijken bent. En last but not least onze nieuwste aanwinst ‘’The Outsider” Geboren in de stoffige vlaktes van Outback Australië, speelt deze stoere machine zeker niet volgens de regels!

Duur ongeveer 3 uur
——————————–
Prijs : 34,95 p.p.
——————————–
Min. aantal personen : 2
Max. aantal personen: 10
——————————–

Note: De route naar Venlo gaat via het pondje. De kosten per bike zijn €0,80 en is niet inbegrepen in de prijs.________________________________________

Reserveer nu!

BlastBikes Netherlands

Baron van Erplaan 3
5991 BM
Baarlo

Openingstijden

Openingstijden BlastBikes Netherlands


Alleen op afspraak

Route

Vindt de kortste weg naar BlastBikes Netherlands